Gràcies per visitar-me, si vols pots valorar les fotos i deixar comentaris Gracias por visitar-me, si quieres puedes valorar las fotos y dejar comentarios Merci de votre visite, vous pouvez apprécier les photos et laisser des commentaires Thank you for visiting me, you can evaluate the photos and leave comments

divendres, 19 de desembre del 2008

Sant Andreu skyline


Aquest és el perfil de l'església de Sant Andreu del Palomar, el meu barri. Es pot veure la punta de l'hotel de l'Heron City il·luminada. Éste es el perfil de la iglesia de Sant Andreu del Palomar, mi barrio. Se puede ver iluminada la punta del hotel del Heron City. Celui-ci est le profil de l'église de Sant Andreu del Palomar, mon quartier. On peut voir illuminée la pointe de l'hôtel de l'Heron City. This is the profile of the church of Sant Andreu del Palomar, my neighborhood. The tip of the hotel of the Heron City can be seen illuminated.

7 comentaris:

  1. Muy buena! Ese cielo ha quedado genial, y la silueta con una definición muy buena!
    Solo una cosilla, la iglesia me ha parecido un poco caída hacia la izquierda, no?

    ResponElimina
  2. Trés belle photos.
    Comment faites vous pour mettre un si grand format sur blogger ???

    ResponElimina
  3. Molt maco el perfil, especialment la silueta de les dues torres. M'agraden les llums de la part fosca.

    ResponElimina
  4. Efectivamente Mario, cae hacia la izquierda... Me dí cuenta al terminar el proceso y la enderecé y encuadré, pero al subirla me confundí de archivo... Buen ojo y gracias por estos comentarios porque me ayudan mucho a educar el ojo!!

    ResponElimina
  5. Gràcies Xavi. La veritat és que a d'altra gent que li he ensenyat la foto no li agradaven les llums inferiors, però crec que li donen vida, sinó quedaria massa fosca per sota.

    Ens veiem!

    ResponElimina
  6. Hola, una pregunta.
    Sóc Jesús Manzano i estic fent una pàgina web de teatre de Sant Andreu. L'adreça és teatreamateur.info, però normalment no està a la vista perquè esatà en construcció. La pregunta és: podria aprofitar aquesta foto per la capçalera? M'ha agradat molt. Moltes gràcies.

    ResponElimina

Benvingut a fotonaldos, deixa un comentari i vota del 1 al 5 el que et sembla aquest post!

Moltes gràcies!